Super Mario Nintendo Switch

Sinds zijn debuut in de jaren ’80 is Mario uitgegroeid tot een van de meest iconische personages in de gaming-wereld. Met zijn herkenbare pet, snor en avontuurlijke geest heeft Mario miljoenen spelers over de hele wereld geëntertaind en geïnspireerd. Met de lancering van de Nintendo Switch, de hybride console van Nintendo, zijn er verschillende geweldige Super Mario-games beschikbaar gekomen, die spelers van alle leeftijden betoveren met hun unieke gameplay, charmante personages en levendige werelden. In dit artikel nemen we een diepere duik in enkele van de meest opmerkelijke Super Mario-games voor de Nintendo Switch.

  1. Super Mario Odyssey:

Super Mario Odyssey, uitgebracht in 2017, is een revolutionaire 3D-platformgame die de grenzen van de Mario-serie verlegt. In deze game gaan spelers op een buitengewone reis met Mario en zijn metgezel Cappy. Ze verkennen diverse koninkrijken, van bruisende steden tot exotische stranden en besneeuwde bergen, op zoek naar Power Moons om Prinses Peach te redden van de boosaardige Bowser. Wat Super Mario Odyssey onderscheidt, is de mogelijkheid om Cappy te gebruiken om objecten en vijanden over te nemen, wat resulteert in unieke gameplay-momenten en puzzels. Met adembenemende visuals, een meeslepende soundtrack en eindeloze ontdekkingsmogelijkheden, is Super Mario Odyssey een absolute must-play voor elke Switch-bezitter.

  1. Mario Kart 8 Deluxe:

Mario Kart 8 Deluxe brengt de klassieke raceserie naar de Nintendo Switch met een explosieve mix van snelheid, chaos en competitie. Met een uitgebreide selectie van personages, voertuigen en parcours, kunnen spelers hun rijvaardigheid testen in verschillende raceklassen. Met de terugkeer van populaire functies zoals de antizwaartekrachtmechanica en de toevoeging van nieuwe personages en parcours, biedt Mario Kart 8 Deluxe eindeloze multiplayer-plezier. Of je nu tegen je vrienden racet op één console of online de competitie aangaat, Mario Kart 8 Deluxe is de ultieme race-ervaring op de Nintendo Switch.

  1. New Super Mario Bros. U Deluxe:

New Super Mario Bros. U Deluxe brengt de klassieke 2D-platformactie naar de Nintendo Switch. Met Mario, Luigi en een aantal andere speelbare personages gaan spelers op een avontuurlijke reis door uitdagende levels vol vijanden en obstakels. Met de toevoeging van de New Super Luigi U-uitbreiding, waarbij spelers de rol van Luigi op zich kunnen nemen, biedt deze game nog meer content en uitdagingen om van te genieten. De mogelijkheid om met vrienden samen te spelen in de multiplayer-modus voegt een extra dimensie van plezier toe aan dit tijdloze platformavontuur.

  1. Super Mario Party:

Super Mario Party is de ultieme partygame voor de Nintendo Switch, waarbij spelers worden uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen in een verscheidenheid aan minigames en bordspellen. Met de Joy-Con-controllers kunnen spelers met hun vrienden strijden in een reeks uitdagende minigames, die gebruikmaken van de unieke functies van de Nintendo Switch. Of het nu gaat om het schudden van de Joy-Con om een virtuele fles champagne te ontkurken of het draaien van de controller om een virtuele spies te roosteren, Super Mario Party zorgt voor gelach en competitie tijdens sociale bijeenkomsten.

  1. Paper Mario: The Origami King:

Paper Mario: The Origami King is een uniek avontuur waarin Mario zich bevindt in een wereld van papier. Hij moet de origami-koning Olly bestrijden en de betovering van de origami verbreken. Met humoristische dialogen, kleurrijke omgevingen en innovatieve gameplay-elementen biedt deze game een frisse kijk op de Mario-serie. Spelers zullen genieten van het oplossen van puzzels, het verslaan van vijanden en het ontdekken van het charmante papieren universum.

Super Mario Games vervelen nooit!

De Super Mario-games voor de Nintendo Switch bieden een breed scala aan avontuurlijke en leuke ervaringen. Of je nu op zoek bent naar een episch 3D-platformavontuur, spannende racespellen, klassieke 2D-platformactie of een multiplayer-partygame, er is voor elk wat wils. Met hun levendige werelden, meeslepende gameplay en tijdloze charme blijven de Super Mario-games de harten van spelers over de hele wereld veroveren. Dus pak je Nintendo Switch, zet je pet op en ga op avontuur met de iconische loodgieter Mario in deze onvergetelijke reis vol plezier en opwinding.